summaryrefslogtreecommitdiffstats
path: root/res/values-mk
diff options
context:
space:
mode:
Diffstat (limited to 'res/values-mk')
-rw-r--r--res/values-mk/strings.xml2
1 files changed, 1 insertions, 1 deletions
diff --git a/res/values-mk/strings.xml b/res/values-mk/strings.xml
index b0f6ad5..23cedeb 100644
--- a/res/values-mk/strings.xml
+++ b/res/values-mk/strings.xml
@@ -24,7 +24,7 @@
<string name="permdesc_downloadManagerAdvanced" msgid="2659546004160962761">"Овозможува апликацијата да пристапи до напредни функции на менаџерот за преземање. Злонамерните апликации може да го искористат ова да ги попречат преземањата и да пристапат до приватни информации."</string>
<string name="permlab_downloadCompletedIntent" msgid="945913803765675685">"Испрати известувања за преземањата."</string>
<string name="permdesc_downloadCompletedIntent" msgid="2094706189855699533">"Овозможува апликацијата да испраќа известувања за завршени преземања. Злонамерните апликации може да го искористат ова да ги збунат другите апликации кои преземаат датотеки."</string>
- <string name="permlab_seeAllExternal" product="nosdcard" msgid="4084575448409212628">"Виде ги сите преземања на УСБ меморијата"</string>
+ <string name="permlab_seeAllExternal" product="nosdcard" msgid="4084575448409212628">"Виде ги сите преземања на USB меморијата"</string>
<string name="permlab_seeAllExternal" product="default" msgid="140058400609165726">"Види ги сите преземања на СД картичката"</string>
<string name="permdesc_seeAllExternal" msgid="1672759909065511233">"Овозможува апликацијата да ги види сите преземања на СД картичката, без разлика со која апликација се преземани."</string>
<string name="permlab_downloadCacheNonPurgeable" msgid="3069534308882047412">"Зачувај простор во преземаниот кеш"</string>