summaryrefslogtreecommitdiffstats
diff options
context:
space:
mode:
authorandroid-build-team Robot <android-build-team-robot@google.com>2017-05-14 07:17:20 +0000
committerandroid-build-team Robot <android-build-team-robot@google.com>2017-05-14 07:17:20 +0000
commit99683300cd92e10df75b2a1227735753a5154379 (patch)
treead72b3b60d5ca1f4a58047b319ceda4ee90d3b83
parent849d2f0e2a61147ba76998eaded68b1c79d0341a (diff)
parent4a6325baef957873ab8c32b2e9f47cddb6f4863d (diff)
downloadandroid_packages_providers_DownloadProvider-99683300cd92e10df75b2a1227735753a5154379.zip
android_packages_providers_DownloadProvider-99683300cd92e10df75b2a1227735753a5154379.tar.gz
android_packages_providers_DownloadProvider-99683300cd92e10df75b2a1227735753a5154379.tar.bz2
release-request-951b3a8b-6c0c-4d2e-8af4-1c3f7e209f66-for-git_oc-release-4006899 snap-temp-L39600000063784275
Change-Id: Ie56a59a68e1a6edabad2aec1d6ba1a118ca23637
-rw-r--r--res/values-mk/strings.xml2
1 files changed, 1 insertions, 1 deletions
diff --git a/res/values-mk/strings.xml b/res/values-mk/strings.xml
index b0f6ad5..23cedeb 100644
--- a/res/values-mk/strings.xml
+++ b/res/values-mk/strings.xml
@@ -24,7 +24,7 @@
<string name="permdesc_downloadManagerAdvanced" msgid="2659546004160962761">"Овозможува апликацијата да пристапи до напредни функции на менаџерот за преземање. Злонамерните апликации може да го искористат ова да ги попречат преземањата и да пристапат до приватни информации."</string>
<string name="permlab_downloadCompletedIntent" msgid="945913803765675685">"Испрати известувања за преземањата."</string>
<string name="permdesc_downloadCompletedIntent" msgid="2094706189855699533">"Овозможува апликацијата да испраќа известувања за завршени преземања. Злонамерните апликации може да го искористат ова да ги збунат другите апликации кои преземаат датотеки."</string>
- <string name="permlab_seeAllExternal" product="nosdcard" msgid="4084575448409212628">"Виде ги сите преземања на УСБ меморијата"</string>
+ <string name="permlab_seeAllExternal" product="nosdcard" msgid="4084575448409212628">"Виде ги сите преземања на USB меморијата"</string>
<string name="permlab_seeAllExternal" product="default" msgid="140058400609165726">"Види ги сите преземања на СД картичката"</string>
<string name="permdesc_seeAllExternal" msgid="1672759909065511233">"Овозможува апликацијата да ги види сите преземања на СД картичката, без разлика со која апликација се преземани."</string>
<string name="permlab_downloadCacheNonPurgeable" msgid="3069534308882047412">"Зачувај простор во преземаниот кеш"</string>