summaryrefslogtreecommitdiffstats
path: root/res/values-sq/lineage_strings.xml
blob: a698696cbc948ccc6fff8bf1a304c33e3f74ec93 (plain)
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<!-- Copyright (C) 2018-2019 The LineageOS Project

   Licensed under the Apache License, Version 2.0 (the "License");
   you may not use this file except in compliance with the License.
   You may obtain a copy of the License at

    http://www.apache.org/licenses/LICENSE-2.0

   Unless required by applicable law or agreed to in writing, software
   distributed under the License is distributed on an "AS IS" BASIS,
   WITHOUT WARRANTIES OR CONDITIONS OF ANY KIND, either express or implied.
   See the License for the specific language governing permissions and
   limitations under the License.
-->
<resources>
  <string name="title_show_google_app">Shfaq Google app</string>
  <string name="msg_minus_one_on_left">Kur rëshket djathtas nga faqja kryesore</string>
  <string name="msg_minus_one_on_right">Kur rëshket majtas nga faqja kryesore</string>
  <string name="settings_edit_allow_title">Lejo redaktimin</string>
  <string name="settings_edit_allow_summary_on">Ikonat dhe veglat mund të shtohen, hiqen dhe zhvendosen në ekranin kryesor</string>
  <string name="settings_edit_allow_summary_off">Ikonat dhe veglat nuk mund të shtohen, hiqen dhe zhvendosen në ekranin kryesor</string>
  <string name="settings_edit_widgets_error">Nuk është e mundur të shtohen vegla në dritaren kryesore</string>
  <string name="desktop_show_labels">Shfaq emërtimin e ikonave në ekran</string>
  <string name="drawer_show_labels">Shfaq emërtimin e ikonave në menu</string>
  <string name="trust_apps_manager_name">Programet e fshehura &amp; Mbrojtura</string>
  <string name="trust_apps_auth_manager">Zhbllokoje për të kontrolluar programet e fshehura dhe të siguruara</string>
  <string name="trust_apps_auth_open_app">Verifikohu për të hapur %1$s</string>
  <string name="trust_apps_loading">Duke u ngarkuar\u2026</string>
  <string name="trust_apps_no_lock_error">Ju lutem vendosni një bllokim ekrani të sigurtë për të kufizuar aplikacionet</string>
  <string name="trust_apps_help">Ndihmë</string>
  <string name="trust_apps_info_hidden">Aplikacionet e fshehura dhe mjetet e tyre fshihen nga dizenjuesi</string>
  <string name="trust_apps_info_protected">Aplikacionet e mbrojtura kushtëzojnë vërtetim nga hapja e menu -së</string>
</resources>