summaryrefslogtreecommitdiffstats
path: root/res/values-sq-rAL/strings.xml
blob: 16afcf3996942a2a97f9fbfee9f46000e2516c80 (plain)
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!-- 
/*
* Copyright (C) 2008 The Android Open Source Project
*
* Licensed under the Apache License, Version 2.0 (the "License");
* you may not use this file except in compliance with the License.
* You may obtain a copy of the License at
*
*   http://www.apache.org/licenses/LICENSE-2.0
*
* Unless required by applicable law or agreed to in writing, software
* distributed under the License is distributed on an "AS IS" BASIS,
* WITHOUT WARRANTIES OR CONDITIONS OF ANY KIND, either express or implied.
* See the License for the specific language governing permissions and
* limitations under the License.
*/
 -->

<resources xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
  xmlns:xliff="urn:oasis:names:tc:xliff:document:1.2">
  <string name="application_name" msgid="5181331383435256801">"Nisësi3"</string>
  <string name="home" msgid="7658288663002113681">"Ekrani bazë"</string>
  <string name="uid_name" msgid="7820867637514617527">"Aplikacionet bazë të androidit"</string>
  <string name="folder_name" msgid="7371454440695724752"></string>
  <string name="activity_not_found" msgid="8071924732094499514">"Aplikacioni nuk është i instaluar."</string>
  <string name="activity_not_available" msgid="7456344436509528827">"Aplikacioni nuk mundësohet"</string>
  <string name="safemode_shortcut_error" msgid="9160126848219158407">"Aplikacioni i shkarkuar është i çaktivizuar në modalitetin e sigurt"</string>
  <string name="safemode_widget_error" msgid="4863470563535682004">"Miniaplikacionet janë të çaktivizuara në modalitetin e sigurt"</string>
  <string name="widgets_tab_label" msgid="2921133187116603919">"Miniaplikacionet"</string>
  <string name="widget_adder" msgid="3201040140710381657">"Miniaplikacionet"</string>
  <string name="toggle_weight_watcher" msgid="5645299835184636119">"Trego memorandumin"</string>
  <string name="long_press_widget_to_add" msgid="7699152356777458215">"Prek dhe mbaj shtypur për të zgjedhur një miniaplikacion."</string>
  <string name="widget_dims_format" msgid="2370757736025621599">"%1$d × %2$d"</string>
  <string name="external_drop_widget_error" msgid="3165821058322217155">"Nuk mundi ta lëshonte artikullin në këtë ekran bazë."</string>
  <string name="external_drop_widget_pick_title" msgid="3486317258037690630">"Zgjidh miniaplikacionin për të krijuar"</string>
  <string name="rename_folder_label" msgid="3727762225964550653">"Emri i dosjes"</string>
  <string name="rename_folder_title" msgid="3771389277707820891">"Riemërto dosjen"</string>
  <string name="rename_action" msgid="5559600076028658757">"Në rregull"</string>
  <string name="cancel_action" msgid="7009134900002915310">"Anulo"</string>
  <string name="menu_item_add_item" msgid="1264911265836810421">"Shto në ekranin bazë"</string>
  <string name="group_applications" msgid="3797214114206693605">"Aplikacionet"</string>
  <string name="group_shortcuts" msgid="6012256992764410535">"Shkurtoret"</string>
  <string name="group_widgets" msgid="1569030723286851002">"Miniaplikacionet"</string>
  <string name="completely_out_of_space" msgid="6106288382070760318">"Nuk ka më hapësirë në ekranet e tua bazë."</string>
  <string name="out_of_space" msgid="4691004494942118364">"Nuk ka më hapësirë në këtë ekran bazë."</string>
  <string name="hotseat_out_of_space" msgid="7448809638125333693">"Nuk ka më hapësirë në tabakanë \"Të preferuarat\""</string>
  <string name="invalid_hotseat_item" msgid="5779907847267573691">"Ky miniaplikacion është shumë i madh për tabakanë \"Të preferuarat\""</string>
  <string name="shortcut_installed" msgid="1701742129426969556">"Shkurtorja \"<xliff:g id="NAME">%s</xliff:g>\" u krijua."</string>
  <string name="shortcut_uninstalled" msgid="8176767991305701821">"Shkurtorja \"<xliff:g id="NAME">%s</xliff:g>\" u hoq."</string>
  <string name="shortcut_duplicate" msgid="9167217446062498127">"Shkurtorja \"<xliff:g id="NAME">%s</xliff:g>\" ekziston."</string>
  <string name="title_select_shortcut" msgid="6680642571148153868">"Zgjidh shkurtoren"</string>
  <string name="title_select_application" msgid="3280812711670683644">"Zgjidh aplikacionin"</string>
  <string name="all_apps_button_label" msgid="9110807029020582876">"Aplikacionet"</string>
  <string name="all_apps_home_button_label" msgid="252062713717058851">"Faqja kryesore"</string>
  <string name="delete_zone_label_workspace" msgid="4009607676751398685">"Hiq"</string>
  <string name="delete_zone_label_all_apps" msgid="8083826390278958980">"Çinstalo"</string>
  <string name="delete_target_label" msgid="1822697352535677073">"Hiq"</string>
  <string name="delete_target_uninstall_label" msgid="5100785476250872595">"Çinstalo"</string>
  <string name="info_target_label" msgid="8053346143994679532">"Informacion mbi aplikacionin"</string>
  <string name="accessibility_all_apps_button" msgid="2603132375383800483">"Aplikacionet"</string>
  <string name="accessibility_delete_button" msgid="6466114477993744621">"Hiq"</string>
  <string name="delete_zone_label_all_apps_system_app" msgid="449755632749610895">"Çinstalo përditësimin"</string>
  <string name="cab_menu_delete_app" msgid="7435191475867183689">"Çinstalo aplikacionin"</string>
  <string name="cab_menu_app_info" msgid="8593722221450362342">"Detajet e aplikacionit"</string>
  <string name="cab_app_selection_text" msgid="374688303047985416">"U përzgjodh 1 aplikacion"</string>
  <string name="cab_widget_selection_text" msgid="1833458597831541241">"1 miniaplikacion i përzgjedhur"</string>
  <string name="cab_folder_selection_text" msgid="7999992513806132118">"U përzgjodh 1 dosje"</string>
  <string name="cab_shortcut_selection_text" msgid="2103811025667946450">"1 shkurtore e përzgjedhur"</string>
  <string name="permlab_install_shortcut" msgid="5632423390354674437">"instalo shkurtore"</string>
  <string name="permdesc_install_shortcut" msgid="923466509822011139">"Lejon një aplikacion të shtojë shkurtore pa ndërhyrjen e përdoruesit."</string>
  <string name="permlab_uninstall_shortcut" msgid="864595034498083837">"çinstalo shkurtoret"</string>
  <string name="permdesc_uninstall_shortcut" msgid="5134129545001836849">"Lejon aplikacionin të heqë shkurtore pa ndërhyrjen e përdoruesit."</string>
  <string name="permlab_read_settings" msgid="1941457408239617576">"lexo cilësimet dhe shkurtoret e ekranit bazë"</string>
  <string name="permdesc_read_settings" msgid="5833423719057558387">"Lejon aplikacionin të lexojë cilësimet dhe shkurtoret në ekranin bazë."</string>
  <string name="permlab_write_settings" msgid="3574213698004620587">"shkruaj cilësimet dhe shkurtoret e ekranit bazë"</string>
  <string name="permdesc_write_settings" msgid="5440712911516509985">"Lejon aplikacionin të ndryshojë cilësimet dhe shkurtoret në ekranin bazë."</string>
  <string name="gadget_error_text" msgid="6081085226050792095">"Problem në ngarkimin e miniaplikacionit"</string>
  <string name="gadget_setup_text" msgid="8274003207686040488">"Konfiguro"</string>
  <string name="uninstall_system_app_text" msgid="4172046090762920660">"Ky është aplikacion sistemi dhe nuk mund të çinstalohet."</string>
  <string name="dream_name" msgid="1530253749244328964">"Nisësi raketor"</string>
  <string name="folder_hint_text" msgid="6617836969016293992">"Dosje e paemërtuar"</string>
  <string name="workspace_description_format" msgid="2950174241104043327">"Ekrani bazë: %1$d"</string>
  <string name="default_scroll_format" msgid="7475544710230993317">"Faqja: %1$d nga gjithsej %2$d"</string>
  <string name="workspace_scroll_format" msgid="8458889198184077399">"Ekrani bazë: %1$d nga gjithsej %2$d"</string>
  <string name="apps_customize_apps_scroll_format" msgid="370005296147130238">"Faqja e aplikacioneve: %1$d nga gjithsej %2$d"</string>
  <string name="apps_customize_widgets_scroll_format" msgid="3106209519974971521">"Faqja e miniaplikacioneve: %1$d nga gjithsej %2$d"</string>
  <string name="first_run_cling_title" msgid="2459738000155917941">"Mirë se erdhe"</string>
  <string name="first_run_cling_description" msgid="6447072552696253358">"Ndihu si në shtëpinë tënde."</string>
  <string name="first_run_cling_custom_content_hint" msgid="6090628589029352439"></string>
  <string name="first_run_cling_search_bar_hint" msgid="5909062802402452582"></string>
  <string name="first_run_cling_create_screens_hint" msgid="6950729526680114157">"Krijo më shumë ekrane për aplikacione dhe dosje"</string>
  <string name="migration_cling_title" msgid="9181776667882933767">"Kopjo ikonat e aplikacionit"</string>
  <string name="migration_cling_description" msgid="2752413805582227644">"Të importohen ikona dhe dosje nga ekranet e vjetra bazë?"</string>
  <string name="migration_cling_copy_apps" msgid="946331230090919440">"KOPJO IKONA"</string>
  <string name="migration_cling_use_default" msgid="2626475813981258626">"FILLO NGA E PARA"</string>
  <string name="workspace_cling_title" msgid="5626202359865825661">"Organizo hapësirën tënde"</string>
  <string name="workspace_cling_move_item" msgid="528201129978005352">"Prek dhe mbaj shtypur sfondin për të menaxhuar imazhin në sfond, miniaplikacionet dhe cilësimet."</string>
  <string name="workspace_cling_longpress_title" msgid="9173998993909018310">"Imazhe në sfond, miniaplikacione dhe cilësime"</string>
  <string name="workspace_cling_longpress_description" msgid="4119994475505235248">"Prek dhe mbaj shtypur sfondin për ta personalizuar."</string>
  <string name="workspace_cling_longpress_dismiss" msgid="368660286867640874">"E KUPTOVA!"</string>
  <string name="folder_cling_title" msgid="3894908818693254164">"Këtu ka një dosje"</string>
  <string name="folder_cling_create_folder" msgid="6158215559475836131">"Për të krijuar një të tillë, prek dhe mbaje aplikacionin, pastaj kaloje në një tjetër."</string>
  <string name="cling_dismiss" msgid="8962359497601507581">"Në rregull"</string>
  <string name="folder_opened" msgid="94695026776264709">"Dosja u hap, <xliff:g id="WIDTH">%1$d</xliff:g> me <xliff:g id="HEIGHT">%2$d</xliff:g>"</string>
  <string name="folder_tap_to_close" msgid="1884479294466410023">"Prek për të afruar dosjen"</string>
  <string name="folder_tap_to_rename" msgid="9191075570492871147">"Prek për të ruajtur riemërtimin"</string>
  <string name="folder_closed" msgid="4100806530910930934">"Dosja u mbyll"</string>
  <string name="folder_renamed" msgid="1794088362165669656">"Dosja u riemërtua në <xliff:g id="NAME">%1$s</xliff:g>"</string>
  <string name="folder_name_format" msgid="6629239338071103179">"Dosja: <xliff:g id="NAME">%1$s</xliff:g>"</string>
  <string name="widget_button_text" msgid="2880537293434387943">"Miniaplikacionet"</string>
  <string name="wallpaper_button_text" msgid="8404103075899945851">"Imazhet e sfondit"</string>
  <string name="settings_button_text" msgid="8119458837558863227">"Cilësimet"</string>
  <string name="package_state_enqueued" msgid="6227252464303085641">"Po pret"</string>
  <string name="package_state_downloading" msgid="4088770468458724721">"Po shkarkohet"</string>
  <string name="package_state_installing" msgid="7588193972189849870">"Po instalohet"</string>
  <string name="package_state_unknown" msgid="7592128424511031410">"I panjohur"</string>
  <string name="package_state_error" msgid="7672093962724223588">"Nuk u restaurua"</string>
  <string name="abandoned_clean_all" msgid="5256770727689657618">"Hiqi të gjitha"</string>
  <string name="abandoned_clean_this" msgid="7610119707847920412">"Hiq"</string>
  <string name="abandoned_search" msgid="891119232568284442">"Kërko"</string>
  <string name="abandoned_promises_title" msgid="7096178467971716750">"Aplikacioni nuk është i instaluar"</string>
  <string name="abandoned_promise_explanation" msgid="3990027586878167529">"Aplikacioni për këtë ikonë nuk është i instaluar. Mund ta heqësh ose të kërkosh aplikacionin dhe ta instalosh atë në mënyrë manuale."</string>
</resources>