summaryrefslogtreecommitdiffstats
path: root/res/values-sq-rAL/strings.xml
blob: 65aabf68991070d678fec062568a7fd5f7562b07 (plain)
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!-- 
/*
* Copyright (C) 2008 The Android Open Source Project
*
* Licensed under the Apache License, Version 2.0 (the "License");
* you may not use this file except in compliance with the License.
* You may obtain a copy of the License at
*
*   http://www.apache.org/licenses/LICENSE-2.0
*
* Unless required by applicable law or agreed to in writing, software
* distributed under the License is distributed on an "AS IS" BASIS,
* WITHOUT WARRANTIES OR CONDITIONS OF ANY KIND, either express or implied.
* See the License for the specific language governing permissions and
* limitations under the License.
*/
 -->

<resources xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
  xmlns:xliff="urn:oasis:names:tc:xliff:document:1.2">
  <string name="application_name" msgid="5181331383435256801">"Nisësi3"</string>
  <string name="folder_name" msgid="7371454440695724752"></string>
  <string name="work_folder_name" msgid="3753320833950115786">"Puna"</string>
  <string name="activity_not_found" msgid="8071924732094499514">"Aplikacioni nuk është i instaluar."</string>
  <string name="activity_not_available" msgid="7456344436509528827">"Aplikacioni nuk mundësohet"</string>
  <string name="safemode_shortcut_error" msgid="9160126848219158407">"Aplikacioni i shkarkuar është i çaktivizuar në modalitetin e sigurt"</string>
  <string name="safemode_widget_error" msgid="4863470563535682004">"Miniaplikacionet janë të çaktivizuara në modalitetin e sigurt"</string>
  <string name="toggle_weight_watcher" msgid="5645299835184636119">"Trego memorandumin"</string>
  <string name="long_press_widget_to_add" msgid="7699152356777458215">"Prek dhe mbaj shtypur për të zgjedhur një miniaplikacion."</string>
  <string name="widget_dims_format" msgid="2370757736025621599">"%1$d × %2$d"</string>
  <string name="all_apps_search_bar_hint" msgid="7084713969757597256">"Kërko për aplikacione"</string>
  <string name="all_apps_loading_message" msgid="7557140873644765180">"Po ngarkon aplikacionet..."</string>
  <string name="all_apps_no_search_results" msgid="6332185285860416787">"Nuk u gjet asnjë aplikacion që përputhet me \"<xliff:g id="QUERY">%1$s</xliff:g>\""</string>
  <string name="out_of_space" msgid="4691004494942118364">"Nuk ka më hapësirë në këtë ekran bazë."</string>
  <string name="hotseat_out_of_space" msgid="7448809638125333693">"Nuk ka më hapësirë në tabakanë \"Të preferuarat\""</string>
  <string name="all_apps_button_label" msgid="9110807029020582876">"Aplikacionet"</string>
  <string name="all_apps_home_button_label" msgid="252062713717058851">"Faqja kryesore"</string>
  <string name="delete_target_label" msgid="1822697352535677073">"Hiq"</string>
  <string name="delete_target_uninstall_label" msgid="5100785476250872595">"Çinstalo"</string>
  <string name="info_target_label" msgid="8053346143994679532">"Informacion mbi aplikacionin"</string>
  <string name="permlab_install_shortcut" msgid="5632423390354674437">"instalo shkurtore"</string>
  <string name="permdesc_install_shortcut" msgid="923466509822011139">"Lejon një aplikacion të shtojë shkurtore pa ndërhyrjen e përdoruesit."</string>
  <string name="permlab_read_settings" msgid="1941457408239617576">"lexo cilësimet dhe shkurtoret e ekranit bazë"</string>
  <string name="permdesc_read_settings" msgid="5833423719057558387">"Lejon aplikacionin të lexojë cilësimet dhe shkurtoret në ekranin bazë."</string>
  <string name="permlab_write_settings" msgid="3574213698004620587">"shkruaj cilësimet dhe shkurtoret e ekranit bazë"</string>
  <string name="permdesc_write_settings" msgid="5440712911516509985">"Lejon aplikacionin të ndryshojë cilësimet dhe shkurtoret në ekranin bazë."</string>
  <string name="gadget_error_text" msgid="6081085226050792095">"Problem në ngarkimin e miniaplikacionit"</string>
  <string name="gadget_setup_text" msgid="8274003207686040488">"Konfiguro"</string>
  <string name="uninstall_system_app_text" msgid="4172046090762920660">"Ky është aplikacion sistemi dhe nuk mund të çinstalohet."</string>
  <string name="folder_hint_text" msgid="6617836969016293992">"Dosje e paemërtuar"</string>
  <string name="default_scroll_format" msgid="7475544710230993317">"Faqja: %1$d nga gjithsej %2$d"</string>
  <string name="workspace_scroll_format" msgid="8458889198184077399">"Ekrani bazë: %1$d nga gjithsej %2$d"</string>
  <string name="first_run_cling_title" msgid="2459738000155917941">"Mirë se erdhe"</string>
  <string name="migration_cling_title" msgid="9181776667882933767">"Kopjo ikonat e aplikacionit"</string>
  <string name="migration_cling_description" msgid="2752413805582227644">"Të importohen ikona dhe dosje nga ekranet e vjetra bazë?"</string>
  <string name="migration_cling_copy_apps" msgid="946331230090919440">"KOPJO IKONA"</string>
  <string name="migration_cling_use_default" msgid="2626475813981258626">"FILLO NGA E PARA"</string>
  <string name="workspace_cling_longpress_title" msgid="9173998993909018310">"Imazhe në sfond, miniaplikacione dhe cilësime"</string>
  <string name="workspace_cling_longpress_description" msgid="4119994475505235248">"Prek dhe mbaj shtypur sfondin për ta personalizuar."</string>
  <string name="workspace_cling_longpress_dismiss" msgid="368660286867640874">"E KUPTOVA!"</string>
  <string name="folder_opened" msgid="94695026776264709">"Dosja u hap, <xliff:g id="WIDTH">%1$d</xliff:g> me <xliff:g id="HEIGHT">%2$d</xliff:g>"</string>
  <string name="folder_tap_to_close" msgid="1884479294466410023">"Prek për të afruar dosjen"</string>
  <string name="folder_tap_to_rename" msgid="9191075570492871147">"Prek për të ruajtur riemërtimin"</string>
  <string name="folder_closed" msgid="4100806530910930934">"Dosja u mbyll"</string>
  <string name="folder_renamed" msgid="1794088362165669656">"Dosja u riemërtua në <xliff:g id="NAME">%1$s</xliff:g>"</string>
  <string name="folder_name_format" msgid="6629239338071103179">"Dosja: <xliff:g id="NAME">%1$s</xliff:g>"</string>
  <string name="widget_button_text" msgid="2880537293434387943">"Miniaplikacionet"</string>
  <string name="wallpaper_button_text" msgid="8404103075899945851">"Imazhet e sfondit"</string>
  <string name="settings_button_text" msgid="8119458837558863227">"Cilësimet"</string>
  <string name="allow_rotation_title" msgid="2118706734511831751">"Lejo rotacionin"</string>
  <string name="package_state_unknown" msgid="7592128424511031410">"I panjohur"</string>
  <string name="abandoned_clean_this" msgid="7610119707847920412">"Hiq"</string>
  <string name="abandoned_search" msgid="891119232568284442">"Kërko"</string>
  <string name="abandoned_promises_title" msgid="7096178467971716750">"Aplikacioni nuk është i instaluar"</string>
  <string name="abandoned_promise_explanation" msgid="3990027586878167529">"Aplikacioni për këtë ikonë nuk është i instaluar. Mund ta heqësh ose të kërkosh aplikacionin dhe ta instalosh atë në mënyrë manuale."</string>
  <string name="action_add_to_workspace" msgid="8902165848117513641">"Shto në Ekranin bazë"</string>
  <string name="action_move_here" msgid="2170188780612570250">"Zhvendose artikullin këtu"</string>
  <string name="item_added_to_workspace" msgid="4211073925752213539">"Artikulli u shtua tek ekrani bazë"</string>
  <string name="item_removed" msgid="851119963877842327">"Artikulli u hoq"</string>
  <string name="action_move" msgid="4339390619886385032">"Zhvendose artikullin"</string>
  <string name="move_to_empty_cell" msgid="2833711483015685619">"Zhvendos te rreshti <xliff:g id="NUMBER_0">%1$s</xliff:g>, kolona <xliff:g id="NUMBER_1">%2$s</xliff:g>"</string>
  <string name="move_to_position" msgid="6750008980455459790">"Zhvendos te pozicioni <xliff:g id="NUMBER">%1$s</xliff:g>"</string>
  <string name="move_to_hotseat_position" msgid="6295412897075147808">"Zhvendos te pozicioni <xliff:g id="NUMBER">%1$s</xliff:g> i preferencave"</string>
  <string name="item_moved" msgid="4606538322571412879">"Artikulli u zhvendos"</string>
  <string name="add_to_folder" msgid="9040534766770853243">"Shto te dosja: <xliff:g id="NAME">%1$s</xliff:g>"</string>
  <string name="add_to_folder_with_app" msgid="4534929978967147231">"Shto te dosja me <xliff:g id="NAME">%1$s</xliff:g>"</string>
  <string name="added_to_folder" msgid="4793259502305558003">"Artikulli u shtua te dosja"</string>
  <string name="create_folder_with" msgid="4050141361160214248">"Krijo një dosje me: <xliff:g id="NAME">%1$s</xliff:g>"</string>
  <string name="folder_created" msgid="6409794597405184510">"Dosja u krijua"</string>
  <string name="action_move_to_workspace" msgid="1603837886334246317">"Zhvendose në Ekranin bazë"</string>
  <string name="action_move_screen_left" msgid="8854216831569401665">"Zhvendose ekranin në të majtë"</string>
  <string name="action_move_screen_right" msgid="329334910274311123">"Zhvendose ekranin në të djathtë"</string>
  <string name="screen_moved" msgid="266230079505650577">"Ekrani u zhvendos"</string>
  <string name="action_resize" msgid="1802976324781771067">"Ndrysho madhësinë"</string>
  <string name="action_increase_width" msgid="8773715375078513326">"Rrit gjerësinë"</string>
  <string name="action_increase_height" msgid="459390020612501122">"Rrit lartësinë"</string>
  <string name="action_decrease_width" msgid="1374549771083094654">"Zvogëlo gjerësinë"</string>
  <string name="action_decrease_height" msgid="282377193880900022">"Zvogëlo lartësinë"</string>
  <string name="widget_resized" msgid="9130327887929620">"Madhësia e miniaplikacionit u ndryshua me gjerësinë <xliff:g id="NUMBER_0">%1$s</xliff:g> dhe lartësinë <xliff:g id="NUMBER_1">%2$s</xliff:g>"</string>
</resources>