summaryrefslogtreecommitdiffstats
path: root/res/values-sq/lineage_strings.xml
diff options
context:
space:
mode:
Diffstat (limited to 'res/values-sq/lineage_strings.xml')
-rw-r--r--res/values-sq/lineage_strings.xml1
1 files changed, 1 insertions, 0 deletions
diff --git a/res/values-sq/lineage_strings.xml b/res/values-sq/lineage_strings.xml
index a698696..c02cb53 100644
--- a/res/values-sq/lineage_strings.xml
+++ b/res/values-sq/lineage_strings.xml
@@ -23,6 +23,7 @@
<string name="settings_edit_widgets_error">Nuk është e mundur të shtohen vegla në dritaren kryesore</string>
<string name="desktop_show_labels">Shfaq emërtimin e ikonave në ekran</string>
<string name="drawer_show_labels">Shfaq emërtimin e ikonave në menu</string>
+ <string name="show_labels_landscape">Shfaq emërtimet e ikonave në metodën peisazh</string>
<string name="trust_apps_manager_name">Programet e fshehura &amp; Mbrojtura</string>
<string name="trust_apps_auth_manager">Zhbllokoje për të kontrolluar programet e fshehura dhe të siguruara</string>
<string name="trust_apps_auth_open_app">Verifikohu për të hapur %1$s</string>