summaryrefslogtreecommitdiffstats
path: root/res
diff options
context:
space:
mode:
authorBill Yi <byi@google.com>2019-09-01 11:33:57 -0700
committerBill Yi <byi@google.com>2019-09-01 11:33:57 -0700
commit47d7d9718a5372336842333fc1544b7796d9f375 (patch)
tree47d7e8f65b33a7d207933c59974f13279696c792 /res
parentc1ff993a385f7b9497cc0cee169e05d5bc3f4c39 (diff)
downloadandroid_packages_apps_Trebuchet-47d7d9718a5372336842333fc1544b7796d9f375.tar.gz
android_packages_apps_Trebuchet-47d7d9718a5372336842333fc1544b7796d9f375.tar.bz2
android_packages_apps_Trebuchet-47d7d9718a5372336842333fc1544b7796d9f375.zip
Import translations. DO NOT MERGE
Change-Id: I712f6654aeaddfae096de2c96fc374f745006e96 Auto-generated-cl: translation import
Diffstat (limited to 'res')
-rw-r--r--res/values-pt-rPT/strings.xml1
-rw-r--r--res/values-sq/strings.xml5
2 files changed, 2 insertions, 4 deletions
diff --git a/res/values-pt-rPT/strings.xml b/res/values-pt-rPT/strings.xml
index 071b71e38..e0d2c7464 100644
--- a/res/values-pt-rPT/strings.xml
+++ b/res/values-pt-rPT/strings.xml
@@ -20,7 +20,6 @@
<resources xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
xmlns:xliff="urn:oasis:names:tc:xliff:document:1.2">
<string name="app_name" msgid="649227358658669779">"Launcher3"</string>
- <string name="folder_name" msgid="7371454440695724752"></string>
<string name="work_folder_name" msgid="3753320833950115786">"Trabalho"</string>
<string name="activity_not_found" msgid="8071924732094499514">"A aplicação não está instalada."</string>
<string name="activity_not_available" msgid="7456344436509528827">"A aplicação não está disponível"</string>
diff --git a/res/values-sq/strings.xml b/res/values-sq/strings.xml
index 48ae26ed8..7f2567c60 100644
--- a/res/values-sq/strings.xml
+++ b/res/values-sq/strings.xml
@@ -20,7 +20,6 @@
<resources xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
xmlns:xliff="urn:oasis:names:tc:xliff:document:1.2">
<string name="app_name" msgid="649227358658669779">"Nisësi3"</string>
- <string name="folder_name" msgid="7371454440695724752"></string>
<string name="work_folder_name" msgid="3753320833950115786">"Puna"</string>
<string name="activity_not_found" msgid="8071924732094499514">"Aplikacioni nuk është i instaluar."</string>
<string name="activity_not_available" msgid="7456344436509528827">"Aplikacioni nuk mundësohet"</string>
@@ -41,8 +40,8 @@
<string name="all_apps_search_market_message" msgid="1366263386197059176">"Kërko për më shumë aplikacione"</string>
<string name="label_application" msgid="8531721983832654978">"Aplikacioni"</string>
<string name="notifications_header" msgid="1404149926117359025">"Njoftimet"</string>
- <string name="long_press_shortcut_to_add" msgid="4524750017792716791">"Prek dhe mbaj prekur për të zgjedhur një shkurtore."</string>
- <string name="long_accessible_way_to_add_shortcut" msgid="3327314059613154633">"Prek dy herë dhe mbaj prekur për të zgjedhur një shkurtore ose për të përdorur veprimet e personalizuara."</string>
+ <string name="long_press_shortcut_to_add" msgid="4524750017792716791">"Prek dhe mbaj të shtypur për të zgjedhur një shkurtore."</string>
+ <string name="long_accessible_way_to_add_shortcut" msgid="3327314059613154633">"Prek dy herë dhe mbaj të shtypur për të zgjedhur një shkurtore ose për të përdorur veprimet e personalizuara."</string>
<string name="out_of_space" msgid="4691004494942118364">"Nuk ka më hapësirë në këtë ekran bazë."</string>
<string name="hotseat_out_of_space" msgid="7448809638125333693">"Nuk ka më hapësirë në tabakanë \"Të preferuarat\""</string>
<string name="all_apps_button_label" msgid="8130441508702294465">"Lista e aplikacioneve"</string>